SEO Swalmen, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Swalmen

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Swalmen.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het beter vindbaar maken van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Swalmen. Door lokale SEO te bevorderen gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO dienstverlening SEO professional Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local SEO: beheerst jouw site de zoekresultaten van Google al?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van de existentie van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, stucadoor, dienstverlener, sportschool, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… De inhoud van de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Swalmen voor jouw bedrijf in Swalmen.

Joque Communication werkt als SEO specialist Swalmen ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Panningen51.2324, 6.03852. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of services etaleren én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf online staat vermeld, dan zien gebruikers in jouw locatie die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone zoekmachine optimalisatie en lokale SEO

Beide SEO-disciplines verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is doelgericht op de streek waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Maastricht is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Almere, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen adres of adressen heeft.

swalmen

Dienstverlening van de SEO specialist Swalmen

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.