SEO Susteren, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Susteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw bedrijf in Susteren. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke zoekmachineoptimalisatie: beheerst jouw website de SERPS's van Google al?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, dansschool, stucadoor, advocatenkantoor, fitness studio, autodealer, fietsenmaker en ga zo maar door… De inhoud van de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Susteren voor jouw bedrijf in Susteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Susteren ook voor bedrijven in Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen51.063, 5.85168. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken bijna geschiedenis geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of dienstverleningen tonen én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te behalen. Als jouw bedrijf via het internet staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw omgeving die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale SEO

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit nauwelijks verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt alsmede on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het strategie: die is doelgericht op het gebied waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Echt is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

susteren

Diensten van de SEO expert Susteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO-er of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.