SEO Reuver, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Reuver

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Reuver.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Reuver. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

De SEO specialist Limburg: SEO diensten

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale SEO: beheerst jouw site de topposities van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het bestaan van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, beauty-instituut, loodgieter, advocatenkantoor, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Reuver voor jouw bedrijf in Reuver.

Joque Communication werkt als SEO specialist Reuver ook voor bedrijven in Panningen, Loo, Venlo51.2855, 6.07637. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen producten en/of diensten laten zien én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om hogere posities te krijgen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien gebruikers in jouw plaats die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide SEO-disciplines verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is welbewust gericht op de streek waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Maastricht is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Lelystad, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen adres of adressen heeft.

reuver

Diensten van de SEO professional Reuver

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.