SEO Roermond, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Roermond

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Roermond.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Roermond. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat jouw bedrijf over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachineoptimalisatie: overheerst jouw internet site de SERPS's van de zoekmachines al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, loodgieter, dienstverlener, sportschool, garagebedrijf, fietsenmaker en ga zo maar door… De inhoud van de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Roermond voor jouw bedrijf in Roermond.

Joque Communication werkt als SEO specialist Roermond ook voor bedrijven in Maasbracht, Heythuysen, Heythuysen51.1927, 5.9884. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of diensten posten én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf via het internet staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw plaats die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide onderdelen van zoekmachineoptimalisatie verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt alsook on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is gericht op de zone waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Mook is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Breda, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen adres of adressen heeft.

roermond

SEO-diensten van de SEO professional Roermond

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO-er of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.